Som auktoriserad serviceverkstad för Honda, Mazda, Opel, Isuzu och Dodge/RAM vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder. Vi har investerat i en modern bilverkstad och arbetar ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för de bilmärken vi arbetar med. Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och en nöjdare kund. Väljer du en kontrollerad bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete. Du kan också förvänta dig att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått på förhand och att verkstaden gör allt för att lösa eventuella reklamationsärenden så smidigt som möjligt.

Upplev skillnaden med att anlita en auktoriserad bilverkstad. Besök oss eller ring 0511 502 90 så hjälper vi dig!

 

Vi söker bilmekaniker!

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet som bilmekaniker? Se hit!

Om oss:

Åkessons Bil i Götene befinner sig i ett expansivt läge.

Vi är idag auktoriserade Honda, Mazda Opel och Dodge återförsäljare och satsar stort på alla typer av bilar med Skaraborgs största begagnat lager. Välkommen till ett härligt team där vi har högt till tak och frihet under ansvar.

Om tjänsten:

Som fordonstekniker kommer du att arbeta i vår verkstadsdel tillsammans med vår övriga personal. Du kommer att få arbeta med de flesta bilmärken. Arbetet innebär bla service, underhåll, felsökningar, samt reparationer. Arbetet är förlagt på dagtid.

Om dig:

Vi söker dig som har ett stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i fokus. Du arbetar självgående och strukturerat samtidigt som du är noggrann och ser till samarbetet i teamet.

Kompetenskrav:

Fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet inom yrket som fordonstekniker. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Heltid, 6 mån provanställning. Lön enl avtal.

Tjänsten skall tillsättas inom kort så skicka din ansökan med CV samt personligt brev så snart som möjligt via mail till: tomas@akessonsbil.se

För ytterligare frågor kring tjänsten,

Kontakta Tomas Olsson,

0511-19060, tomas@akessonsbil.se