doidge2 slider
Slider

Dodge

De amerikanska muskelbilarna är tillbaka i Sverige och det är med besked. Med fokus på avancerad teknologi, kraftfullhet och prestanda så kan Dodge olika modeller se till att din vardag blir något över det vanliga. Oavsett om du är ute efter en muskelbil eller en SUV så har Dodge bilen som kan möta dina behov och mer därtill. Den amerikanska drömmen är nu även den svenska drömmen. Upplev drömmen, kör Dodge.

Modeller

Dodge challanger bilmodell

CHALLANGER

Den ikoniska muskelbilen från USA. Med ögonvattnande kraft, kompromisslös kontroll och djärv design som tilltalar både entusiasten och nya generationer av spänningssökare.

Läs mer om Challanger
Dodge charger bilmodell

CHARGER

Med sina ikoniska rötter så känner man igen den prestanda som Charger alltid stött för. Med mer än 45 års muskelbilsarv som flyter genom dess vener ihop med avancerad teknik och modern design så är Charger en bil gör förarens vardag något över det vanliga.

Läs mer om Charger
Dodge durango bilmodell

DURANGO

Att vara bränsleekonomisk utan att offra prestanda, att ha plats för 7 personer utan att offra bagagerymd, att vara en familjebil utan att offra muskelbils känslan. Slår du ihop dessa egenskaper så får du Dodge SUV Durango. Med avancerad teknik, robust konstruktion och många säkerhetsstandarder så kan du med äga vägen med självförtroende.

Läs mer om Durango

Kontaktuppgifter

Växel: 0511-502 90

E-post försäljning: info@akessonsbil.se
E-post verkstad: verkstad@akessonsbil.se

Facebook Instagram

Öppettider försäljning

Mån – Tor: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00 (stängt juli-augusti)

Öppettider verkstad

Mån – Tor: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 15.30

Honda bil
Dodge Ram
Opel
Sun Living
Mazda
Dodge

Åkessons Bil Götene