Honda slider
Slider

Honda

Varje bil är byggd för att vara en ren njutning att köra och utformad för att passa dig och ditt liv. När du kör en Honda ska du känna samma glädje som Honda kände när de byggde den. Hondas mål är att skapa ett utbud av bilar med global dragningskraft – från mångsidiga Jazz, sportiga Civic och dynamiska HR-V, till sofistikerade CR-V och fantastiska NSX – och att göra kunderna nöjda med deras unika anda och unika sinne för detaljer.

Modeller

Honda crv bilmodell

CR-V

Nästa generationens Honda CR-V med sina vackra och eleganta linjer och rymliga interiör. Den utgår från den responsiva 1,5-liters VTEC TURBO-motorn, med antingen manuell växellåda eller automatisk CVT-växellåda, och är redo att ta dig till nya spännande mål.

Läs mer om CR-V
Honda crv hybrid bilmodell

CR-V Hybrid

Den helt nya CR-V Hybrid är responsiv, smidig och effektiv. Dess intelligenta och ytterst avancerade hybriddrivlina ger en sömlös körupplevelse. Sofistikerad interiör med det senaste inom förarhjälpmedel och infotainment samt den komfort, det utrymme och den mångsidighet som gjort CR-V berömd.

Läs mer om CR-V Hybrid
Honda hrv bilmodell

HR-V

Nya HR-V har utformats för att prestera tillsammans med en uppfriskande, sportig design som böljar framifrån och bakåt. Den extremt rymliga kupén erbjuder en unik upplevelse genom att ge dig och dina passagerare en luftig, bekväm atmosfär.

Läs mer om HR-V
Honda civic bilmodell

CIVIC 5-DÖRRARS

Honda Civic 5-dörrars har gjorts om helt. Den är en fröjd för förarna med sin fantastiska turboladdade prestanda och 6-växlad manuell eller 7-växlad CVT-växellåda. Den är flexibel och kan ändras så att den passar dina behov och lätt anpassas till det du vill att den ska vara.

Läs mer om Civic 5D
Honda civic 4dorr bilmodell

CIVIC 4-DÖRRARS

Denna snygga Honda Civic har designats med en slankare och sportigare form och är mer sofistikerad än någonsin tidigare. Den är både rymlig och bekväm, levererar häpnadsväckande prestanda och har många avancerade säkerhetsfunktioner.

Läs mer om Civic 4D
Honda civicR bilmodell

CIVIC TYPE R

Blodslinjen fortsätter med den senaste Honda Civic Type R. Det är den mest kraftfulla och snabbast accelererande framhjulsdrivna halvkombin som finns. Den har dessutom banrekord på de fem största banorna i Europa – det är därför vi kallar den en racerbil.

Läs mer om Civic Type R
Honda jazz bilmodell

JAZZ

Honda Jazz har en ny, snygg stil som är djärv och självsäker. Den kombinerar en bränslesnål 1,3-liters i-VTEC-motor – och antingen en sportig 6-växlad manuell växellåda, eller en smidig 7-växlad CVT-automatväxellåda – med en komfortabel och förvånansvärt rymlig interiör.

Läs mer om Jazz
Honda E bilmodell

HONDA E

Nya, helt elektriska Honda e är en dröm som blivit sann tack vare bilens unika kombination av dynamisk prestanda, komfort och banbrytande teknik. Kombinerar många tekniker på ett specialbyggt chassi. All teknik drivs av en kraftfull elmotor som styrs av enpedalskontrollen.

Läs mer om Honda e
Honda NSX bilmodell

NSX

När du kör NSX är det svårt att avgöra var kroppen slutar och bilen börjar. Du har hela tiden total kontakt med bilen. Motorn och drivlinan kan konfigureras på olika sätt så att du får den perfekta känslan när du tar kurvor, gasar eller bromsar in – var du än befinner dig.

Läs mer om NSX

Kontaktuppgifter

Växel: 0511-502 90

E-post försäljning: info@akessonsbil.se
E-post verkstad: verkstad@akessonsbil.se

Facebook Instagram

Öppettider försäljning

Mån – Tor: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00

Öppettider verkstad

Mån – Tor: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 15.30

Honda bil
Dodge Ram
Opel
Sun Living
Mazda
Dodge

Åkessons Bil Götene