Honda slider
Slider

Honda

Varje bil är byggd för att vara en ren njutning att köra och utformad för att passa dig och ditt liv. När du kör en Honda ska du känna samma glädje som Honda kände när de byggde den. Hondas mål är att skapa ett utbud av bilar med global dragningskraft – från mångsidiga Jazz, sportiga Civic och dynamiska HR-V, till sofistikerade CR-V och fantastiska NSX – och att göra kunderna nöjda med deras unika anda och unika sinne för detaljer.

Modeller

CRV NY

CR-V Hybrid

Den helt nya CR-V Hybrid är responsiv, smidig och effektiv. Dess intelligenta och ytterst avancerade hybriddrivlina ger en sömlös körupplevelse. Sofistikerad interiör med det senaste inom förarhjälpmedel och infotainment samt den komfort, det utrymme och den mångsidighet som gjort CR-V berömd.

Läs mer om CR-V Hybrid
hrvNY

HR-V

Vår HR-V är en fullhybrid, och till skillnad från en mildhybrid levererar den dynamisk elektrifierad prestanda för en ny generation av miljömedvetna förare.

Läs mer om HR-V
carpixel.net 2022 honda civic e hev 108113 hd

CIVIC HYBRID

Honda e:HEV-tekniken ger fullhybridprestanda och dynamisk körning.

Läs mer om Civic 5D
typer

CIVIC TYPE R

Blodslinjen fortsätter med den senaste Honda Civic Type R. Det är den mest kraftfulla och snabbast accelererande framhjulsdrivna halvkombin som finns. Den har dessutom banrekord på de fem största banorna i Europa – det är därför vi kallar den en racerbil.

Läs mer om Civic Type R
jazz1 1

JAZZ

Honda Jazz är en fullhybrid. När du trycker på gaspedalen levereras - till skillnad från hos en mild hybrid - dynamisk elektrifierad prestanda.

Läs mer om Jazz
hondae

HONDA E

Nya, helt elektriska Honda e är en dröm som blivit sann tack vare bilens unika kombination av dynamisk prestanda, komfort och banbrytande teknik. Kombinerar många tekniker på ett specialbyggt chassi. All teknik drivs av en kraftfull elmotor som styrs av enpedalskontrollen.

Läs mer om Honda e

Kontaktuppgifter

Växel: 0511-502 90

E-post försäljning: info@akessonsbil.se
E-post verkstad: verkstad@akessonsbil.se

Facebook Instagram

Öppettider försäljning

Mån – Tor: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00 (stängt juli-augusti)

Öppettider verkstad

Mån – Tor: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 15.30

Honda bil
Dodge Ram
Opel
Sun Living
Mazda
Dodge

Åkessons Bil Götene