Ope transporl slider
Slider

Opel Transportbilar

Med oöverträffad mångsidighet så kan Opels transportbilar erbjuda lösningar till de flesta tillfällen. Från modellen Combo som passar den mindre företagaren till Movano som med sin lastförmåga klarar av de större transportjobben. Något som kännetecknar en transportbil från Opel är de innovativa last/förvaringsmöjligheterna i kombination med komfort och köreffektivitet vilket innebär att du får den bästa körupplevelsen på din rörliga arbetsplats  Imponerande lastutrymmen, avancerade säkerhetssystem och ett brett utbud av effektiva motorer genomsyrar alla modeller och med en klassisk Opel-design så blir en modell av Opels transportbilar en perfekt representant för ditt företag.

Modeller

opel combo cargo dynamic side my19 576x322

Combo

Med ett stort, mångsidigt lastutrymme och ett utbud av effektiva motorer är Opel Combo den perfekta affärspartnern. Med oöverträffad mångsidighet, innovation, avancerade säkerhetssystem och bränsleeffektiva motorer, är nya Opel Combo den affärspartner du har väntat på.

Läs mer om Combo
opel combo life innovation side 576x322

Combo Life

Med fem eller sju platser, otaliga smarta förvaringslösningar och smarta säkerhetsfunktioner är nya Combo Life utformad för att uppfylla alla dina behov. Nya Opel Combo Life har äkta Opel-design och står ut med en kombination av slimmat, självsäkert utseende, med hög kvalitet och smarta innovationer.

Läs mer om Combo Life
opel vivaro

Vivaro

Få jobbet gjort effektivt och professionellt med transportbilen nya Opel Vivaro. Flexibla säten och avancerade anslutningar ger komfort och bekvämlighet. Det stora lastutrymmet och den rejäla nyttolasten bidrar till produktiviteten.

Läs mer om Vivaro
opel movano van 288x161 my17 2

Movano

Klassledande lastförmåga och mångsidighet – det här är den ultimata lastbilen med ergonomiskt optimerad interiör med fokus på komfort för föraren. Den stora skåpbilen som är utformad, konstruerad och byggd med tanke på dig och din verksamhets behov. Fler versioner, bättre förarkomfort och starkare än någonsin.

Läs mer om Movano

Kontaktuppgifter

Växel: 0511-502 90

E-post försäljning: info@akessonsbil.se
E-post verkstad: verkstad@akessonsbil.se

Facebook Instagram

Öppettider försäljning

Mån – Tor: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00 (stängt juli-augusti)

Öppettider verkstad

Mån – Tor: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 15.30

Honda bil
Dodge Ram
Opel
Sun Living
Mazda
Dodge

Åkessons Bil Götene