dodge slider
Slider

RAM

Med avancerad teknologi, effektivitet och rå styrka så har RAM legat i toppen för vad en pickup kan göra. Genom att ständigt utmana konventionellt tänkande så har RAM utvecklat sina senaste modeller för att ständigt ligga i framkant och det är därför det inte är någon slump att RAM är den officiella pickupen i USA. Med kombinationen av arbetskraften och styrkan ihop med komfort och lyx för föraren så kan man ta sig an livets små och stora utmaningar och känna sig trygg bakom ratten. RAM är arbetshästen för den som kräver mycket av sin pickup.

Modeller

Dodge RAM1500 bilmodell

RAM 1500

Med fokus på lyx och säkerhet gör denna nya modell ett djärvt intryck. Med en exeptionell drag- samt lastkapacitet och en ny innovativ aerodynamisk design så har denna legend utvecklats till något som flyttar gränsen vad en pickup kan vara.

Läs mer om RAM 1500
Dodge RAMClassic bilmodell

RAM CLASSIC

Med ett flertal segmentexklusiva egenskaper som är viktiga för pickup förare ligger denna modell i framkant. Enastående köregenskaper ihop med den unika link-coil rear suspension, många lastmöjligheter och stor komfort gör att föraren kan känna sig trygg i sitt projekt.

Läs mer om RAM Classic

Kontaktuppgifter

Växel: 0511-502 90

E-post försäljning: info@akessonsbil.se
E-post verkstad: verkstad@akessonsbil.se

Facebook Instagram

Öppettider försäljning

Mån – Tor: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00 (stängt juli-augusti)

Öppettider verkstad

Mån – Tor: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 15.30

Honda bil
Dodge Ram
Opel
Sun Living
Mazda
Dodge

Åkessons Bil Götene