Opel slider
Slider

Opel Personbilar

Med imponerar med tysk ingenjörskonst, klassledande innovationer och hög säkerhet är Opel en klassiker på de svenska vägarna. I utbudet så finns det modeller alla typer av personligheter, från Corsa som är den perfekta stadsbilen till Grandland X som med tysk ingenjörkonst förenar effektiva utrymmen och banbrytande teknologi. Sofistikerad design, innovativ teknik och smarta säkerhetssystem samt en ny generation miljöeffektiva motorer gör att föraren får ta del av en ny körupplevelse.

Grandland X Plug-In Hybrid

Grandland x hybrid

Nya Opel Grandland X har kraften hos en SUV och intelligensen av en plug-in hybrid. Ladda snabbt och enkelt, nyttja fyra körlägen och fyrhjulsdrift med totalt 300 hk*. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid kompromissar inte och är en multibil för alla tillfällen.

Innovativ plug-in hybrid-teknik kombinerar en kraftfull bensinmotor med två högeffektiva elmotorer och gör nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid till en särskilt effektiv och kraftfull SUV med fyrhjulsdrift. Ladda smidigt som en elbil och du är redo för en 100 % elektrisk resa med en räckvidd på upp till 59 km (WLTP). Det innebär att CO2-utsläppen är lika med noll om du inte använder bensinmotorn. Vid längre körning går motorn smidigt över till bensindrift så att du kan fortsätta att resa med effektivitet och mycket körglädje.

Modeller

de opel corsa f hero side my2000 576x324

Corsa

den framtida stadsbilen som kombinerar körglädje i vardagen med spännande teknik från större bilar. Nu tillgänglig som bensin, diesel och 100 % elektrisk. Körglädje varje dag och teknik från stora bilar.

Läs mer och Corsa
opel corsa e hero side my20 576x324 logo

Corsa-e

100 % elektrisk med innovativ teknik. Nya Opel Corsa-e är den nya elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Nya Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

Läs mer om Corsa-e
opel astra hb hero side my2000 576x322 mmg

Astra

Vår hittills mest miljöeffektiva Opel Astra med en ny generation motorer med lägre CO2-utsläpp och låg bränsleförbrukning. Nya Opel Astra är fullmatad med spännande funktioner och mer praktisk och bekväm än någonsin.

Läs mer om Astra
astra st tn

Astra Sports Tourer

Upptäck en ny generation miljöeffektiva motorer och upplev en ny körupplevelse. Nya Opel Astra Sports Tourer är familjekombin med sofistikerad design och innovativ teknik samt smarta säkerhetssystem. Snygg, dynamisk, innovativ och nu mer spännande än någonsin. Nya Opel Astra Sports Tourer imponerar med tysk ingenjörskonst, klassledande innovationer, som IntelliLux LED® Matrix-strålkastare1 och sitt generösa bagageutrymme och sitt sportiga utseende.

Läs mer om Astra Sports Tourer
opel insignia gs side my1900 576x322 mmg

Insignia Grand Sport

Elegant design, förstklassiga uppkopplingsmöjligheter och intelligenta förarsystem – kraftfulla Opel Insignia Grand Sport inbjuder till långresor. Nya Insignia är konstruerad för att överträffa i alla lägen. Framför allt, din känsla av prestation.

Läs mer om Insignia Grand Sport
opel insignia st side my1900 576x322 mmg

Insignia Sports Tourer

Insignia Sports Tourer kombinerar premiumklass-innovationer med mångsidigheten hos en stor kombi. Kapacitet och mångsidighet gör Sports Tourer till en sann allkonstnär. Nya Insignia är konstruerad för att överträffa i alla lägen. Framför allt, din känsla av prestation.

Läs mer om Insignia Sports Tourer
opel insignia ct side my1900 576x322 mmg

Insignia Country Tourer

Dynamisk design, förstklassig uppkoppling och intelligenta förarassistanssystem – Opel Insignia Country Tourer är en kraftfull inbjudan till vägen. Låt Insignia Country Tourer med sina offroad-detaljer omvandla tuffa förhållanden till ren njutning.

Läs mer om Insignia Country Tourer
opel crossland x side my18 576x322

Crossland X

En elegant crossover med SUV-design. Opel Crossland X har högeffektiva motorer, premium-klass innovationer och exceptionell flexibilitet. Designad för dig, arbetstid, fritid, familjetid och ensamtid. Crossland X är redo för allt, tack vare sin flexibilitet, klassledande innovationer och skarpa SUV-design.

Läs mer om Crossland X
opel grandland x flyout my18 576x322

Grandland X

Opel Grandland X förenar tysk ingenjörskonst från insidan till utsidan på ett elegant sätt med effektiva utrymmen och banbrytande teknologi. Äventyret kallar och Grandland X har svarat. Denna spännande SUV drar till sig blickar med sina skarpa linjer, muskulösa uppbyggnad och atletiska attityd.

Läs mer om Grandland X
opel grandland x hybrid side my20 576x324 with logo

Grandland X Laddhybrid

Opels moderna laddhybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Nya Opel Grandland X Laddhybrid är en Opel för framtiden. Ladda snabbt och enkelt, nyttja fyra körlägen och fyrhjulsdrift med totalt 300 hk. Nya Opel Grandland X Laddhybrid kompromissar inte och är en multibil för alla tillfällen.

läs mer om Grandland X Laddhybrid

Kontaktuppgifter

Växel: 0510-132 50

E-post försäljning: info.lid@akessonsbil.se
E-post verkstad: verkstad.lid@akessonsbil.se

Öppettider försäljning

Mån – Tor: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00 (stängt juli-augusti)

Öppettider verkstad

Mån – Tor: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 15.30

Honda bil
Dodge Ram
Opel
Sun Living
Mazda
Dodge

Åkessons Bil Lidköping