10

DS Personbilar

DS Automobiles, ett varumärke under PSA-koncernen, är en fransk biltillverkare som specialiserar sig på att erbjuda lyxiga och innovativa personbilar. Sedan lanseringen har DS satt en ny standard för vad kunder kan förvänta sig av en premiumbil med sitt fokus på sofistikerad design, avancerad teknologi och exceptionell komfort.

Modeller

DS4 etense

DS 4 E-Tense

Kombinera en ren och exklusiv design med högklassig ergonomi och högteknologiska lösningar med nya DS 4 Plug-In Hybrid. Modellen präglas av smidiga linjer längs med karossen och stora hjul som tillsammans skapar en imponerande aerodynamisk profil.

Läs mer
DS7 etense

Nya DS 7 E-Tense

Nya DS 7 Plug-In Hybrid innehåller kraft och flexibilitet, fyrhjulsdrift och mellan 225 och 360 hästkrafter. I det 100 % elektriska läget når du en räckvidd på upp emot 65 km, vilket är tillräckligt för att klara den dagliga pendlingen mellan ditt hem och arbete.

Läs mer
DS9 etense

DS 9 E-Tense

Nya DS 9 Plug-In Hybrid är DS nya flaggskepp som representerar fransk ”savoir-faire”. De utfällbara dörrhandtagen bidrar till en imponerande design hos DS 9, som kommer utrustad med E-TENSE hybriddrift som tagits fram för att erbjuda högsta tekniska kvalitet.

Läs mer
DS3

Nya DS 3

Nya DS 3 erbjuder en helelektriska körglädje och komfort. Tack vare E-TENSE-motorns teknik kan du njuta av en räckvidd på upp till 400 km, samtidigt som du njuter av prestanda och elegans.

Läs mer
DS3 etense

Nya DS 3 E-Tense

Upptäck körglädje och komfort i nya DS 3 med 100 % elektriska E-Tense. Du får en räckvidd på upp till 400 km och möjligheten att ladda 80 % av batteriet på 30 minuter.

Läs mer
DS4

DS 4

DS 4 utmanar med sina imponerande proportioner, karismatiska look och kraftfulla uttryck. Genom att erbjuda den senaste tekniken får kupén en ren design som är både högteknologisk och ergonomisk.

Läs mer

Bilar i Götene och Lidköping

Hos oss hittar du ett brett utbud av bilar för alla behov, från familjebilar till sportiga cabrioleter. Vi erbjuder en smidig och personlig köpupplevelse, med fokus på dina önskemål, i Götene och Lidköping.

Åkessons Bil