18
18
previous arrow
next arrow

Honda

Varje bil är byggd för att vara en ren njutning att köra och utformad för att passa dig och ditt liv. När du kör en Honda ska du känna samma glädje som Honda kände när de byggde den. Hondas mål är att skapa ett utbud av bilar med global dragningskraft – från mångsidiga Jazz, sportiga Civic och dynamiska HR-V, till sofistikerade CR-V och fantastiska NSX – och att göra kunderna nöjda med deras unika anda och unika sinne för detaljer.

Modeller

Honda Ny1

Vi presenterar Hondas första eldrivna SUV, e:Ny1*

En djärv, flytande designexteriör, kopplad till en toppmodern drivlina, som kompletteras av en avancerad och sofistikerad interiör. e:Ny1 är bilen med noll utsläpp för den nya generationen.

Läs mer om Ny1

CR-V Hybrid

Den helt nya CR-V Hybrid är responsiv, smidig och effektiv. Dess intelligenta och ytterst avancerade hybriddrivlina ger en sömlös körupplevelse. Sofistikerad interiör med det senaste inom förarhjälpmedel och infotainment samt den komfort, det utrymme och den mångsidighet som gjort CR-V berömd.

Läs mer om CR-V Hybrid

HR-V

Vår HR-V är en fullhybrid, och till skillnad från en mildhybrid levererar den dynamisk elektrifierad prestanda för en ny generation av miljömedvetna förare.

Läs mer om HR-V

CIVIC HYBRID

Helt nya Civic e:HEV förkroppsligar självladdande
hybridteknik när den är som mest avancerad, med
inbyggd respons och effektivitet. Varje åktur ger en
spännande upplevelse, och eftersom e:HEV ger dig en fullhybridupplevelse, kan Civic köras uteslutande på smidig och tyst elkraft – till skillnad från en mildhybrid.

Läs mer om Civic 5D

CIVIC TYPE R

Blodslinjen fortsätter med den senaste Honda Civic Type R. Det är den mest kraftfulla och snabbast accelererande framhjulsdrivna halvkombin som finns. Den har dessutom banrekord på de fem största banorna i Europa – det är därför vi kallar den en racerbil.

Läs mer om Civic Type R

JAZZ

Honda Jazz är en fullhybrid. När du trycker på gaspedalen levereras - till skillnad från hos en mild hybrid - dynamisk elektrifierad prestanda.

Läs mer om Jazz

HONDA E

Nya, helt elektriska Honda e är en dröm som blivit sann tack vare bilens unika kombination av dynamisk prestanda, komfort och banbrytande teknik. Kombinerar många tekniker på ett specialbyggt chassi. All teknik drivs av en kraftfull elmotor som styrs av enpedalskontrollen.

Läs mer om Honda e

HONDA e:Ny1

e:Ny1 – unik stil som definieras av en mjuk, flytande design. En futuristisk, men ändå lättillgänglig eldriven SUV för den nya generationen. Lång räckvidd och tyst körning kopplas till en säker och smidig körupplevelse och naturligtvis kommer säkerhetsfunktionerna i Honda SENSING att ha den senaste specifikationen som standard. Andra kännetecken för tekniken och kvaliteten är en förarfokuserad interiör och avancerad Honda CONNECT infotainment.

Läs mer om HONDA e:Ny1

Bilar i Götene och Lidköping

Hos oss hittar du ett brett utbud av bilar för alla behov, från familjebilar till sportiga cabrioleter. Vi erbjuder en smidig och personlig köpupplevelse, med fokus på dina önskemål, i Götene och Lidköping.

Åkessons Bil