10
10
previous arrow
next arrow

Opel Personbilar

Med imponerar med tysk ingenjörskonst, klassledande innovationer och hög säkerhet är Opel en klassiker på de svenska vägarna. I utbudet så finns det modeller alla typer av personligheter, från Corsa som är den perfekta stadsbilen till Grandland X som med tysk ingenjörkonst förenar effektiva utrymmen och banbrytande teknologi. Sofistikerad design, innovativ teknik och smarta säkerhetssystem samt en ny generation miljöeffektiva motorer gör att föraren får ta del av en ny körupplevelse.

Modeller

Opel Astra

Astra

Opel Astra är här. Upplev det bästa av allt, tack vare precisionsteknik som är designad och tillverkad i Tyskland. Få en spännande körning varje dag utan några kompromisser, samtidigt som du upptäcker innovativ teknik, komfort och design. Gör dig redo att köra ännu längre med nästa generations Astra.

Läs mer
Nya Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Med nya Opel Astra Sports Tourer behöver du inte kompromissa med lastkapaciteten för att få ren och djärv design samt låga driftskostnader. Välj själv mellan bensin- och dieselmotor.

Läs mer
Corsa

Opel Corsa

Nya Opel Corsa kombinerar vardagsnöje med en vinnande design, storbilsteknik och effektiva drivlinor. Allt för att du alltid ska få en spännande resa.

Läs mer
Mokka

Opel Mokka

Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.

Läs mer
Grandland

Opel Grandland

Det finns inget alldagligt med Opel Grandland. Upptäck en djärv ny design, den ikoniska fronten Opel Vizor, interiören med en digital Pure Panel-skärm, toppmoderna förbränningsmotorer samt innovativa funktioner som Night Vision och IntelliLux LED® pixelstrålkastare.

Läs mer

Bilar i Götene och Lidköping

Hos oss hittar du ett brett utbud av bilar för alla behov, från familjebilar till sportiga cabrioleter. Vi erbjuder en smidig och personlig köpupplevelse, med fokus på dina önskemål, i Götene och Lidköping.

Åkessons Bil