16
16
previous arrow
next arrow

RAM

Med avancerad teknologi, effektivitet och rå styrka så har RAM legat i toppen för vad en pickup kan göra. Genom att ständigt utmana konventionellt tänkande så har RAM utvecklat sina senaste modeller för att ständigt ligga i framkant och det är därför det inte är någon slump att RAM är den officiella pickupen i USA. Med kombinationen av arbetskraften och styrkan ihop med komfort och lyx för föraren så kan man ta sig an livets små och stora utmaningar och känna sig trygg bakom ratten. RAM är arbetshästen för den som kräver mycket av sin pickup.

Modeller

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Introducerar den legendariska Ram 1500 TRX - en ultimat kraftpaket som tar prestanda till nya höjder. Med sin muskulösa design och kraftfulla motor levererar TRX oöverträffad prestanda både på och utanför vägen.

Läs mer
Ram 1500

Ram 1500

Utforska den mångsidiga standardversionen av Ram 1500 - en pålitlig och kapabel pick-up som är redo att hantera alla dina behov. Med sitt imponerande utbud av motoralternativ och lastkapacitet erbjuder Ram 1500 den perfekta balansen mellan prestanda och praktikalitet.

Läs mer
Ram 1500 Classic

Ram 1500 Classic

RAM 1500 Classic förenar elegans, lyxig bekvämlighet och avancerad teknik med en imponerande styrka och en överraskande effektivitet för att möta alla livets utmaningar, ögonblick och förändringar - med kraft och stil.

Läs mer

Bilar i Götene och Lidköping

Hos oss hittar du ett brett utbud av bilar för alla behov, från familjebilar till sportiga cabrioleter. Vi erbjuder en smidig och personlig köpupplevelse, med fokus på dina önskemål, i Götene och Lidköping.

Åkessons Bil