Finansiering 1
Finansiering 1

Finansiera ditt bilköp

Vi vill hjälpa dig i ditt bilköp. Därför har vi tagit fram finansieringsalternativ, där låneupplägget anpassas till din ekonomi och dina förutsättningar. I samband med ditt bilköp ger återförsäljaren dig kreditbesked på plats. Alla våra finansieringsformer kan dessutom med fördel kombineras ihop med tillval och serviceavtal. Genom att finansiera köpet via oss behöver du inte vänta flera år tills du har sparat ihop pengarna eller lägga ditt sparkapital på hela bilen, istället räcker det att du betalar kontantinsatsen på 20 procent. Genom att bilen blir din säkerhet för lånet går det snabbt och enkelt att ordna.

 

Rörlig ränta?

Vi erbjuder dig som möjlighet att finansiera din bil till rörlig ränta. Du kan när som helst göra en extra amortering på ditt lån och på så vis minska månadskostnaden eller få kortare kontraktstid. 

 

Santander

dnb

nordea

mymoney

svea

jyskebank

Bilar i Götene och Lidköping

Hos oss hittar du ett brett utbud av bilar för alla behov, från familjebilar till sportiga cabrioleter. Vi erbjuder en smidig och personlig köpupplevelse, med fokus på dina önskemål, i Götene och Lidköping.

Åkessons Bil