Ope transporl slider
Ope transporl slider

Opel Transportbilar

Med oöverträffad mångsidighet så kan Opels transportbilar erbjuda lösningar till de flesta tillfällen. Från modellen Combo som passar den mindre företagaren till Movano som med sin lastförmåga klarar av de större transportjobben. Något som kännetecknar en transportbil från Opel är de innovativa last/förvaringsmöjligheterna i kombination med komfort och köreffektivitet vilket innebär att du får den bästa körupplevelsen på din rörliga arbetsplats  Imponerande lastutrymmen, avancerade säkerhetssystem och ett brett utbud av effektiva motorer genomsyrar alla modeller och med en klassisk Opel-design så blir en modell av Opels transportbilar en perfekt representant för ditt företag.

Modeller

Opel Combo e Life

Opel Combo-e Life

Combo-e Life är designad för att ge dig det bästa av allt. Utrymme och komfort för upp till sju personer. Praktiska och innovativa säkerhetsfunktioner. Dessutom utsläppsfri teknologi som är 100 % elektrisk. På en enda laddning kan du ta dig och din familj upp till 280 kilometer – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din familjetid.

Läs mer
Opel Zafira e Life

Opel Zafira-e Life

Opel Zafira-e Life är den elektriska evolutionen av en härlig lounge på hjul och flaggskeppet i Zafira Life-serien med premiumkomfort i toppklass. Serien omfattar nu även en helelektrisk drivlina som ger mjukare, tystare och lyxigare färd för alla passagerare – både som 7-sitsig elbil och som 9-sitsig elbil.

Läs mer
Opel Combo

Opel Combo

Med ett stort, mångsidigt lastutrymme och ett utbud av effektiva motorer är Opel Combo den perfekta affärspartnern.

Läs mer
Opel Vivaro

Opel Vivaro

Få jobbet gjort effektivt och professionellt med transportbilen Opel Vivaro. Flexibla säten och avancerade anslutningar ger komfort och bekvämlighet. Det stora lastutrymmet och den rejäla nyttolasten bidrar till produktiviteten.

Läs mer
Opel Movano

Opel Movano

Det perfekta tyska verktyget för varje transportuppdrag. Opel Movano kombinerar Opels alla välkända kvaliteter och praktiska funktioner med en förnyad design, uppgraderade förarassistansfunktioner och utökad lastkapacitet.

Läs mer

Bilar i Götene och Lidköping

Hos oss hittar du ett brett utbud av bilar för alla behov, från familjebilar till sportiga cabrioleter. Vi erbjuder en smidig och personlig köpupplevelse, med fokus på dina önskemål, i Götene och Lidköping.

Åkessons Bil