7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Dodge

De amerikanska muskelbilarna är tillbaka i Sverige och det är med besked. Med fokus på avancerad teknologi, kraftfullhet och prestanda så kan Dodge olika modeller se till att din vardag blir något över det vanliga. Oavsett om du är ute efter en muskelbil eller en SUV så har Dodge bilen som kan möta dina behov och mer därtill. Den amerikanska drömmen är nu även den svenska drömmen. Upplev drömmen, kör Dodge.

Modeller

Dodge challanger bilmodell

CHALLANGER

Den ikoniska muskelbilen från USA. Med ögonvattnande kraft, kompromisslös kontroll och djärv design som tilltalar både entusiasten och nya generationer av spänningssökare.

Läs mer om Challanger
Dodge charger bilmodell

CHARGER

Med sina ikoniska rötter så känner man igen den prestanda som Charger alltid stött för. Med mer än 45 års muskelbilsarv som flyter genom dess vener ihop med avancerad teknik och modern design så är Charger en bil gör förarens vardag något över det vanliga.

Läs mer om Charger
Dodge durango bilmodell

DURANGO

Att vara bränsleekonomisk utan att offra prestanda, att ha plats för 7 personer utan att offra bagagerymd, att vara en familjebil utan att offra muskelbils känslan. Slår du ihop dessa egenskaper så får du Dodge SUV Durango. Med avancerad teknik, robust konstruktion och många säkerhetsstandarder så kan du med äga vägen med självförtroende.

Läs mer om Durango

Bilar i Götene och Lidköping

Hos oss hittar du ett brett utbud av bilar för alla behov, från familjebilar till sportiga cabrioleter. Vi erbjuder en smidig och personlig köpupplevelse, med fokus på dina önskemål, i Götene och Lidköping.

Åkessons Bil